RIGSREVISIONEN

Rigsrevision havde brug for at reducere overskydende støj i deres mange kontorer og mødelokaler.

Efter en akustisk vurdering på stedet og rådgivning om muligheder besluttede Rigsrevision sig for at anvende UF40 Frameless paneler i længder på 1800 mm og 3000 mm. Der blev oprettet en række danske billeder i en lightbox, som klienten kunne gennemse og godkende. Efter dette trin blev billederne redigeret til at passe til en af ​​de to formater og sendt til klienten igen til godkendelse.

Produktionen af 32 paneler begyndte, og installationen fandt sted over to dage på 3. og 4. etage af deres kontorplads. Det endelige resultat er både behageligt for øjet, inden for budgettet og har skabt en meget mere effektiv arbejdsmiljø.

Hvad vores kunde sagde om projektet

"Vi valgte selv motiver efter kyndig
vejledning og vi er rigtigt godt tilfreds med resultatet. Akustikken er
virkelig blevet meget bedre. Akustikpanelerne er flotte - både motiverne, der
går helt til kanten og farverne og så er de kun 4 cm tykke.  

Soundless er med fra starten med rådgivning, i produktionen og til slut, når panelerne hænger på væggen. De er fleksible, kompetente og har et flot produkt."

 • Cases | MOVER

  Mover valgte Soundless til at forbedre niveauet af verbal støj i deres åbne kontorplan og til at afspejle virksomhedens progressive og sjovelskende natur gennem billeder.

  Se Mere 
 • Cases | PRIVAT

  "Selvom vi er meget glade for vores nye rækkehus på Islands Brygge, har akustikken fra starten været en stor udfordring."

 • Cases | RIGSREVISIONEN

  Danmarks vigtigste revisionsfirma havde brug for både at reducere uønsket kontorstøj samt reflektere over skønheden i Danmark

1 av 3